Krock vid olycksdrabbad korsning i Vislanda – 27-åring förd till sjukhus

Uppdaterad
Publicerad

Två personbilar kolliderat på länsväg 126 i Vislanda under måndagseftermiddagen. En 27-årig man fördes med ambulans till sjukhus.

Larm till SOS inkom 17.03. Två fordon hade kolliderat på länsväg 126 i Vislanda i höjd med bensinstationen Oljeshejkerna. Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till platsen.

– Två personer är inblandade och ute ur bilarna. Det är oklart hur olyckan inträffat, sa Anna Göransson, på polisens ledningscentral.

Enligt räddningstjänsten har olyckan inträffat vid en olycksdrabbad korsning.

– Det har gått förhållandevis väl. Det har skett en sidokollision när den ena svängde ut. Det är rätt god sikt så jag vet inte varför det sker en hel del olyckor där, sa Oskar Renström på räddningstjänsten.

Enligt polisen har en 27-årig man förts till sjukhuset i Växjö. Polisen kommer hålla förhör om eventuell brottsmisstanke. Enligt en bulletin klarade sig 27-åringen oskadd.

Det var begränsad framkomlighet i trafiken fram till 18.15.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.