Måna smålänningar ville passa på att ta en selfie med FO&O. Foto: Carina Gravitis

FO&O träffade Växjöpubliken inför mellodebuten

Uppdaterad
Publicerad

I helgen gör FO&O, tidigare the Fooo conspiracy, debut i Melodifestivalen när tävlingen kommer till Växjö. Men redan i dag passade pojkbandet på att värma upp smålandspubliken, när de hade signering på Grand samarkand. 18-åriga Carina Gravitis från Lenhovda var ett av många fans på plats.

– Det var den bästa signeringen någonsin! Jag har sett dem tidigare i Göteborg och på Kalmar stadsfest, men nu fick jag äntligen träffa dem. Jag var väldigt nervös, men det var så roligt, säger Carina Gravitis.

Mello i Växjö

Många ville ta kort

Det blev inget live-uppträdande från FO&O i kväll, men kön var lång för att få träffa killarna och ta en selfie. Carina Gravitis har följt bandet under flera år och för henne var det en självklarhet att komma till Grand samarkand i kväll.

– De betyder jättemycket för mig. De är snälla mot sina fans och sprider glädje och värme. Musiken är väldigt bra och så är de supersnygga.

Tävlar på lördag

FO&O tävlar med bidraget ”Gotta thing about you” under Melodifestivalens tredje deltävling i Växjö på lördag. Carina Gravitis kommer följa tävlingen hemifrån Lenhovda och enligt henne är det inga tvivel om hur det kommer gå för killarna.

– De kommer vinna alltihopa, det är jag helt säker på.

Fakta: FO&O

Stockholmsgruppen FO&O består av Oscar Enestad, Omar Rudberg och Felix Sandman, tidigare även Oscar Molander.

Gruppen gjorde sig ett namn genom sina musikklipp på Youtube. Det stora genombrottet kom dock 2013 när de var förband åt Justin Bieber under hans konsert i Globen. Året därpå fick de en grammis och blev årets inovatör.

Strax före julen 2016 lämnade Oscar Molander gruppen och efter det bytte gruppen namn från the Fooo conspiracy, till FO&O.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Mello i Växjö

Mer i ämnet