• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Sörby, i Örebro kommun, Örebro län. Det brinner i en byggnad på Restalundsvägen 20 med kraftig rökutveckling. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Örebro.

Hultsfred ger Morrisseyfans en ny chans

Uppdaterad
Publicerad

Morrissey ställde in sin konsert i Helsingborg under torsdagen på grund av regn. Hultsfredsfestivalen ger nu alla som hade biljett till Helsingborg chansen att se Morrissey i Hultsfred istället, utan extra kostnad.

Morrissey kommer enligt festivalen att genomföra sin konsert i Hultsfred på lördag som planerat och det var på sin Facebook sida som festivalen gick ut med erbjudandet under torsdagskvällen.

De som har en biljett till den inställda konserten i Helsingborg erbjuds att utnyttja den på Hultsfredsfestivalen istället, där den i så fall byts in mot en festivalbiljett som gäller för hela Hultsfredsfestivalen.

Niklas Sjögren

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Morrissey

Mer i ämnet