Det blev inget möte under fredagseftermiddagen. Foto: SVT

Inställt supportermöte – uppmanar till fortsatt bojkott

Uppdaterad
Publicerad

Det planerade mötet mellan Troja-Ljungbys klubbledning, Troja support och Ultras Ljungby ställdes in under fredagseftermiddagen. Troja support uppmanar till fortsatt bojkott av lagets matcher.

Anledningen till att mötet blev inställt är att de deltagande parterna var oense om hur många medlemmar från supporterföreningarna som skulle få närvara vid mötet.

Troja-Ljungby skriver i ett pressmeddelande att totalt elva supportrar dök upp på mötet. Dock var deras krav att endast två representanter från varje supporterförening skulle få närvara. Supporterföreningarna valde då att tacka nej till att delta i mötet.

Ultras Ljungby portas

Troja support skriver i sitt pressmeddelande att de inte fått besked om att det fanns restriktioner för hur många som fick närvara på mötet.

Troja suppport riktar även kritik mot Troja-Ljungby för att ordförande Pelle Wass inte närvarade vid mötet. Därför uppmanar de till fortsatt bojkott av lagets matcher.

Troja-Ljungby möter Björklöven på hemmais ikväll.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Ultras Ljungby portas

Mer i ämnet