”Jag är själaglad”

Uppdaterad
Publicerad

Danny Andinsson var den som begärde den 44-årige Jusab-mannen i konkurs. Och han är en av dem som nu får ersättning.

– Jag är själaglad. Så mycket som vi har kämpat. Sedan kan man tycka att fler skulle ha kämpat med oss men annars är jag nöjd, säger Danny Andinsson.

Danny Andinsson var en av de första som anställdes i blufföretaget och arbetade i flera månader för vd:n, bland annat som privatchaufför och snickare, utan att få en krona i ersättning.

Jobbluffen i Växjö

En sol lyser

Danny Andinsson är en av två som begärde den 44-årige Växjöbon i konkurs. När det gick igenom i juni var det en delseger. När Danny nu fått sin ersättning, vilket han fick vid midsommar, är lyckan i princip fulllständig.

– Jag har i och för sig inte fått ersättning för bensinpengar i samband med när jag körde till olika platser när jag jobbat för honom. Hade jag fått det hade två solar lyst på min himmel. Nu lyser bara en, säger Danny Andinsson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Jobbluffen i Växjö

Mer i ämnet