Oskarshamns Peiman Eliassi och Helsingborgs Alex Timossi Andersson under en fotbollsmatch i Svenska cupen. Foto: Bildbyrån

Katastrof för OAIK – Eliassi missar resten av säsongen

Uppdaterad
Publicerad

I hemmapremiären i fotbollens division 1 södra fick Oskarshamns talang och målgörare Peiman Eliassi bita i konstgräset på Arena Oskarshamn. Spelaren föll och ådrog sig en allvarlig skada som innebär att han kommer missa resten av säsongen.

Det var i söndagens fotbollsmatch mot Tvååkers IF som Oskarshamns AIK:s nyckelspelare Peiman Eliassi föll och fick lunka av planen med en misstänkt knäskada. Läkarna befarade att spelaren ådragit sig en skada av de allvarligare slaget, vilket också bekräftades idag. Det främre korsbandet har gått av, och till följd av det missar Peiman Eliassi resten av säsongen.

– Det är bedrövligt och tråkigt för Peiman och Oskarshamns AIK. Men det är också tråkigt för hela division 1 södra. Det är den bästa spelaren i hela serien som försvinner, och som dessutom gjort tre mål på de första två matcherna, säger OAIK-tränaren Janne Stahre till tidningen Barometern.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.