Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Björn Ulvaeus fanns på plats som representant för 60-talsbandet Hootenany singers som han tidigare var medlem i och Miss Li fick sin plakett inskruvad i bryggan som är en del av ”Visvägen”. Foto: Tobias Keller / SVT

Björn Ulvaeus och Miss Li hyllades på ”walk of fame” i Västervik

Uppdaterad
Publicerad

Sedan i fjol finns den så kallade ”Visvägen” som löper från Fiskartorget till slottsruinen. Under varje år kommer artister att hyllas för sin medverkan på festivalen. Under onsdagskvällen var Miss Li samt Björn Ulvaeus på plats för att få sina plaketter inskruvade i träbryggan.

Det var ett stort hemlighetsmakeri inför onsdagskvällen om vilka som skulle dyka upp. Men vid klockan 17:00 anlände en båt och ombord fanns bland andra Miss Li samt Björn Ulvaeus.  

Båda kom till Västervik för att skruva in sina plaketter i Visvägen. Björn Ulvaeus fanns på plats som representant för Hootenanny Singers som var medarrangörer till Visfestivalen 1968.

I klippet ovan berättar artisterna mer om sitt engagemang för Visfestivalen i Västervik.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.