Så här såg de nya På spåret-deltagarna ut för ca 20 år sen. Foto: SVT

Samuel Fröler ny deltagare i På spåret

Uppdaterad
Publicerad

Samuel Fröler, med rötterna i Nybro, tävlar i höst i SVT:s frågesportprogram På spåret tillsammans med sin gamla motspelerska från Skärgårdsdokton, Ebba Hultkvist Strange.

Bland de nya tävlande i årets upplaga av På spåret finns den Nybrobördiga skådespelaren Samuel Fröler som kommer att tävla tillsammans med Ebba Hultkvist Stragne (idag civilekonom) som spelade hans dotter Whilma i den populära SVT-serien Skärgårdsdoktorn (1997-2000).

– Om jag framstår som korkad så fine, det är ju omständigheterna. Om jag plötsligt inte vet vart Nybro ligger, då är det väl så, säger Samuel Fröler.

Fredrik Lindström flikar dock in att ”om man inte vet att Nybro ligger utanför Kalmar så har man nog ingenting i det här programmet att göra”.

– Vi kompletterar nog varandra rätt bra, säger Ebba Hultkvist Strange.

Samuel Fröler och Ebba Hultkvist Strange kommer möta komikern Kristoffer Appelquist  och läkaren Bea Uusma i premiären fredagen den 30:e november på SVT.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.