En anhållen misstänkt för mord i Kalmar

Uppdaterad
Publicerad

En man hittades på fredagskvällen skadad i en lägenhet i Oxhagen i Kalmar, mannen fördes till sjukhus för vård och avled senare. En person har anhållits på sannolika skäl misstänkt för mord.

Larmet kom vid 21-tiden på fredagen. När polisen kom till platsen, en lägenhet i Kalmar, hittades en skadad man i 60-årsåldern som omgående fördes till sjukhus med ambulans. Mannen avled senare.

– Det är en mordutredning vi har här nu, säger Christer Karlsson stationsbefäl i Kalmar.

En man anhållen

En misstänkt man, även han i 60-årsåldern, greps under kvällen och anhölls senare. Han är på sannolika skäl misstänkt för mord.

– Deras koppling till varandra är oklar än så länge. Det här har inträffat i en bostad, så de kan ju haft någon typ av bekantskap, säger Christer Karlsson.

Lägenheten spärrades efter händelsen av för en teknisk undersökning. Polisen kommer arbeta vidare under dagen med att förhöra den misstänkte mannen igen och även andra personer.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.