Flera fordon i krock på E4

Publicerad

En singelolycka inträffade vid 08-tiden på E4 söder om Ljungby. Knappt en timme senare inträffade en kökrock mellan en lastbil och en personbil. Det råder nu trafikstörningar på platsen.

Det var vid 08-tiden som en personbil var inblandad i en olycka och ska enligt polisen ha snurrat på vägbanan. En person ska ha färdats i bilen och varit vaken och talbar vid räddningstjänstens ankomst. Personen är nu förd till sjukhus med oklara skador.

I samband med olyckan stängdes vägen av och kort efteråt inträffade en ny olycka, strax söder om den första, i bilköerna. Enligt polisen var det en lastbil och en personbil som ska ha krockat. Räddningstjänst och polis är nu på plats. Skadeläget för de inblandade är för närvarande okänt.

Ett körfält i norrgående riktning från trafikplats Hamneda till Trafikplats Ljungby fick stängas av, men vid 9.15 meddelar Trafikverket att det åter är full framkomlighet på sträckan.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer