Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Hör Bodil Olsson berätta om sin tid i ”Gift vid första ögonkastet” i klippet. Foto: Annie Månsson/SVT

Hon gifte sig med främling i tv – därför höll det inte: ”Önskar honom all lycka”

Uppdaterad
Publicerad

Under måndagen släpptes det sista avsnittet av SVT:s serie ”Gift vid första ögonkastet”. En av deltagarna är Hölöbon Bodil Olsson, hon berättar om sin medverkan i programmet i klippet ovan.

– Det har varit jättekul att följa nu efter det började sändas, säger Bodil Olsson.

I programmet matchas singlar som söker efter kärlek ihop av experter, för att sedan gifta sig första gången de träffas. Efter det får tittarna följa deras resa tillsammans under den tid som följer.

Den som har följt årets upplaga har kunnat se att det inte räckte hela vägen för Bodil Olsson och hennes matchning Hans. SVT möter upp Bodil i hennes hem i Hölö, där hon nu bor själv.

”Råkade låsa mig ute en natt”

Vad var det som hände?

– Det slutade med att det inte fungerade så bra att Hans bodde hos mig i och med logistiken. Jag flyttade hem till honom istället, men jag hann bara bo där i några dagar innan han av misstag råkade låsa mig ute en natt. Vi hade inte hunnit lösa nycklarna än, han somnade och jag ringde honom när jag skulle in på kvällen – men han svarade inte, säger Bodil Olsson.

Vad var din känsla då, att bli utelåst?

Det är klart att det var jobbigt, absolut. Jag valde att tolka det som att det var ett uppriktigt misstag och sånt händer. Jag var inte arg efter det här utan mer besviken.

Följ med till huset i Hölö och se hur Bodil ser på sin medverkan i programmet i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.