Foto: SVT

Dinosaurierna kommer tillbaka till Tom Tits

Publicerad

Dinosaurierna på Tom Tits sommaren 2018 blev en besökssuccé. Och i sommar kommer de i repris. Men denna gång är det en helt annan dinoutställning som gästar sciencemuséets park.

Även om det var en okej sommar på Tom Tits experiment var det ett tapp jämfört med besökspeaken som dinosaurieutställningen 2018 föranledde. Därför väljer nu Tom Tits att återigen bjuda besökarna på en skräckinjagande upplevelse i sommar. 

– Vi såg en kraftig uppgång i besökssiffrorna när vi hade dinosaurier på besök förra gången och det är något som alltid lockar barnfamiljer. Det är ett otroligt omtyckt ämne, säger Marie Karlsén, marknadschef Tom Tits Experiment i ett pressmeddelande.

Ny teknik gör dinosaurierna mer verkliga

Enligt Tom Tits är den kommande utställningen mer avancerad än den förra. Ny teknik gör att dinosaurierna kommer röra sig på ett verklighetstroget sätt och även andas samt röra på ögon och tunga. 

– Dinosarna är till utseendet designade enligt den senaste forskningen, säger Marie Karlsén.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer