Foto: SVT

Södertäljeposten blir månadstidning

Uppdaterad
Publicerad

I slutet av oktober kommer Södertäljeposten att ges ut månatligen i stället för varje vecka. Dessutom kommer alla i Södertälje och Nykvarn få Länstidningen en gång i månaden, oavsett om de är prenumeranter eller inte.

Gratistidningen Södertäljeposten kommer att ges ut som en månadstidning från och med den 27 oktober. Tidningen får då ett nytt format och blir tjockare.

Med start den 13 oktober kommer dessutom Länstidningen att börja delas ut till alla hushåll i Södertälje och Nykvarn en gång i månaden. Det här gör tidningarnas ägare MittMedia, enligt ett pressmeddelande, att ge alla möjlighet att ta del av den lokala nyhetsbevakningen från sitt närområde.

– De nya kombinationsmöjligheter som nu erbjuds kommer med stor sannolikhet att öka våra annonsörers möjligheter till ännu bättre räckvidd och större effekt i sin marknadsföring, säger försäljningschef Gustav Hjalmarson i pressmeddelandet.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.