Foto: Marco Blomberg & SVT

Flera bilar i krock på E4 vid Salem – två till sjukhus

Uppdaterad
Publicerad

Två personer har förts till sjukhus efter en flerbilskrock på E4 i höjd med Salem. Det var stopp i trafiken under räddningsarbetet.

Fem bilar har krockat på E4 i norrgående riktning i höjd med Salem. Under räddningsarbetet var det stopp i trafiken på platsen, men strax efter 17.30 meddelade polisen att trafiken var i gång igen.

– Det är väldigt, väldigt långa köer, säger Henrik Lindström, operativ chef vid Södertörns brandförsvar omkring klockan 17 på söndagen.

Två personer har förts till sjukhus efter olyckan, en av dem flögs med helikopter. Deras skadeläge är i nuläget okänt.

”Håll avstånd”

Samtidigt är det många som reser hem från midsommarfiranden runt om i landet  och Trafikverket varnar för att trafiken tjocknar under kvällen men avtar vid 20-tiden igen.

– Håll avstånd, tappa inte koncentrationen i trafiken, det är lätt hänt när man kört lång sträcka. Och lyssna på radio, säger Denny Josefsson, presskommunikatör på Trafikverket.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.