Arkivbild Foto: TT

Förlust för Eskilstuna United mot Göteborg

Det blev förslut för Eskilstuna United hemma på Tunavallen mot Kopparbegrs/Göteborg FC under söndagseftermiddagen. 3-1 blev resultatet till fördel för gästerna från västkusten.

Efter att ha gjort ett självmål i den 34:e minuten och släppt in 0-2 målet tre minuter senare var hoppet inte stort för United inför den andra halvleken.

Även då visade sig Göteborg vara numret för stort idag. Gästernas Rebecca Blomkvist satte sitt andra mål i 78:e minuten och matchen var avgjort.

Med tre minuter kvar av ordinarie tid gjorde Uniteds Lisa Dahlkvist ett tröstmål.