Motorcyklist skadad i trafikolycka i Sparreholm

Uppdaterad
Publicerad

Vid 12-tiden på lördagen larmades räddningstjänsten om en motorcykelolycka på en mindre väg nära Årdals kyrka nära Sparreholm i Flens kommun. Det handlar om en motorcyklist som kört av vägen och blivit liggande i diket.

– Det var en förbipasserande som såg att han låg i diket och slog larm. Det är oklart när själva olyckan inträffade, säger Johan Gagnert vid Räddsam Mälardalen.

Vid 12.30-tiden var ambulans på plats och motorcyklisten ska enligt räddningstjänsten vara vid medvetande men ha ont. Han kommer att transporteras till sjukhus för vård. Enligt polisen misstänks han för rattfylleri.

På grund av räddningsarbetet är vägen inte framkomlig, men det rör sig om en mindre väg så det är få bilister som påverkas av den. Vad som orsakat olyckan är ännu okänt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.