Bil voltade på E4 utanför Nyköping – vägen stängdes av

Uppdaterad
Publicerad

Ett körfält på E4 utanför Nyköping hölls avstängt i över en timme efter att en singelolycka inträffat vid klockan sex imorse.

Olyckan inträffade efter avfarten Tystberga utanför Nyköping i riktning mot Stockholm. Enligt räddningstjänsten hölls E4 till en början helt avstängd i fem minuter. Därefter öppnades ett körfält upp.

– En bil hade voltat och låg bredvid körbanan. Personen som var inblandad stod utanför bilen. Han behövde inte uppsöka vård, säger Daniel Kaissidis, operativ chef vid Södertörns räddningstjänstförbund.

Vid 07.15 meddelade räddningstjänsten att bilen hade bärgats, de hade lämnat platsen och att det var full framkomlighet på E4.

– Antagligen handlade det om halka för vi har haft tre olyckor vid samma tid i Södertörns område, säger Daniel Kaissidis, operativ chef vid Södertörns räddningstjänstförbund.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.