Arkivbild. Foto: TT/Johan Nilsson

Skulle lasta på skrotbil – slutade i diket

Uppdaterad
Publicerad

När en lastbil skulle lasta upp en skrotbil på flaket gled lastbilen ned i diket. Personen som satt i lastbilen är nu förd till Nyköpings lasarett efter att ha fått en smäll mot huvudet.

Det var vid klockan 14:15 på tisdagseftermiddagen som räddningstjänsten fick in larmet om en olycka strax utanför Sparreholm i Flens kommun.

– Det var en lite annorlunda olycka. Lastbilen hade farit ned för en slänt och det blev en ordentlig smäll, säger Kjell-Åke Källström vid räddningstjänsten.

Förd till sjukhus med ambulans

När de kom till platsen stängde de initialt av riksväg 53 som olyckan inträffat intill. Dock kunde man snart öppna upp för trafik igen.

– Personen som satt i personbilstransporten hade fått en smäll mot huvudet och ont i bröstet. Han är nu förd till sjukhuset i Nyköping med ambulans, säger Källström.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.