Tim Erlandsson kallades in till A-landslagets januariturné i Abu Dhabi. Foto: TT

Tim Erlandsson klar för AFC Eskilstuna

Uppdaterad
Publicerad

Landslagsmålvakten Tim Erlandsson är klar för spel i AFC Eskilstuna kommande säsong. 20-åringen kommer på lån från Nottingham forest.

Det var för ett par veckor sedan som rykten sipprade ut om att Tim Erlandsson var aktuell för att lånas ut till AFC Eskilstuna. På fredagen blev det även officiellt att målvakten under hela säsongen kommer att vara utlånad till den allsvenska nykomlingen.

– Vi får in en bra målvakt. En jävligt bra målvakt, tilll och med, säger sportchefen Azad Budak till AFC:s hemsida.

”Glada att det gick att lösa”

Erlandsson fanns med på A-landslagets årliga januariturné då han ersatte AIK:s Patrik Carlgren.

– Vi tog kontakten innan han blev uttagen i landslaget, så det var bara kul att han fick det förtroendet också, så vi är glada att det gick att lösa.

Träningsläger i Barcelona

AFC Eskilstuna har under januari flyttat till Eskilstuna och gjort sina första träningspass på Tunavallen. Snart bär det av på träningsläger i Barcelona innan GIF Sundsvall den 11 februari väntar i den första träningsmatchen på svensk mark.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.