• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Örkelljunga i Örkelljunga kommun, Skåne län. Det brinner i en industrifastighet i centrala Örkelljunga. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kristianstad.

Köer vid trafikplats Skuru strax före klockan 11 på midsommaraftonen. Foto: Trafiken.nu / Trafik Stockholm

Flera fordon i trafikolycka på Värmdöleden – påverkade midsommartrafiken

Uppdaterad
Publicerad

Flera bilar var tidigare under fredagsförmiddagen inblandade i en trafikolycka på Värmdöleden vid Gustavsvik i Nacka. Vägen är numera öppen

Olyckan inträffade vid 10-tiden och det var begränsad framkomlighet från trafikplats Orminge till trafikplats Insjön i riktning österut, mot Värmdö.

– Det var flera bilar inblandade. En förare fick föras till sjukhus för kontroll, skadeläget är oklart men initialt är det inte några livshotande skador, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Olycka även i Norrtälje

På E18 öster om Norrtälje i riktning mot Kapellskär inträffade en olycka strax efter klockan 11 som även den lett till köer.

Köer är det även på E4 söderut, norr om Södertälje.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.