Skottskadad man tog sig till sjukhus – misstänkt mordförsök

Uppdaterad
Publicerad

En skottskadad man tog sig under kvällen till en akutmottagning i Stockholms län. Han uppges inte vara allvarligt skadad.

– Personen har inte velat säga hur han fått skadan. Men vi har inlett en förundersökning gällande mordförsök, säger Anna Westberg, presstalesperson vid polisen.

Det var vid 22-tiden på kvällen som en man inkom på egen hand till en akutmottagning i Stockholms län. Mannen ska ha en konstaterad skottskada i armen, men läget uppges inte vara allvarligt.

– Personen är inte så samarbetsvillig och har inte velat säga hur han fått skadan. Men vi har inlett en förundersökning gällande mordförsök, säger Anna Westberg.

Enligt Westberg ska polisen inte fått några tidigare larm om skottlossningar och det är just nu oklart hur mannen ska ha orsakats skadan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.