Misstänkt mord i Solberga – en man anhållen

Uppdaterad
Publicerad

Under natten till fredagen hittade polisen en svårt skadad man i en lägenhet i Solberga. Mannen som var i 70-årsåldern avled senare av sina skador och en man är nu anhållen misstänkt för mord.

Under natten mot fredagen, klockan 02.40, larmades polisen till en lägenhet i Solberga i södra Stockholm. Polisen är förtegen om vad som föranledde samtalet men i lägenheten hittade patrullen en svårt skadad man i 70-årsåldern.

Polisen grep två personer som befann sig i lägenheten och kriminaltekniker tillkallades. Senare under fredagen meddelade polisen att mannen dött av sina skador och att anhöriga är underättade.

– Vi har släppt en av dem personer som vi grep på morgonen. Den andra har anhållits misstänkt för mord, säger Per Fahlström på polisens ledningscentral.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.