Polisen har spärrat av vid en fastighet på Kungsholmen i Stockholm efter ett misstänkt grovt våldsbrott. När polisen kom till platsen hittades en skadad person. Foto: TT/Jonas Ekströmer

Man dödad i lägenhet på Kungsholmen

Uppdaterad
Publicerad

Den man som hittades svårt skadad på tisdagsförmiddagen i en lägenhet på Kungsholmen i Stockholm har avlidit. En person är frihetsberövad och en förundersökning om mord är inledd.

En person påträffades på tisdagen vid tolv-tiden med livshotande skador, och såväl polis som ambulans var på plats i Fredhäll på Kungsholmen. Mannen fördes till sjukhus men på kvällen kom beskedet att mannen avlidit till följd av skadorna.

En man greps i samband med att polisen anlände till platsen.

Brottet skedde i en lägenhet på Kungsholmen och den skadade mannen hade våldsskador.

– Jag kan inte gå in på exakt vilken sorts vapen det rörde sig om, men det var någon form av stickskador, säger Anna Westberg, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.