Polisen vill komma i kontakt med personer som befann sig vid Källtorpssjöns norra eller nordöstra delar under sen eftermiddag eller kväll i söndags. Foto: SVT

Polisen söker tips efter grov misshandel vid Hellasgården

Uppdaterad
Publicerad

Efter att en kvinna på söndagen hittades allvarligt skadad vid Hellasgården i Nacka, ber polisen om tips från allmänheten. Polisen tror att någon slog ned kvinnan bakifrån.

Polisen går nu ut med närmare detaljer kring var kvinnan hittades: de norra delarna av Källtorpssjön.

”Befann du dig vid Källtorpssjöns norra eller nordöstliga del under sen eftermiddag eller under kvällen är vi intresserade av att komma i kontakt med dig”, skriver Stockholmspolisen på sin webbplats.

Fördes till sjukhus med ambulanshelikopter

Larmet kom in strax före klockan 20 på söndagen. Kvinnan fördes med ambulanshelikopter till sjukhus. Av skadorna att döma hade hon blivit slagen med ett föremål i huvudet, uppgav polisen på söndagen.

Polisen skriver att de har fått in en hel del bra tips, men att fler uppgifter behövs för att bringa klarhet i ärendet.

”Det är av stor vikt för utredningen att du som sett eller hört något om händelsen kontaktar polisen snarast”.

Händelsen rubriceras som grov misshandel. Polisen har inte gått ut med någon information om kvinnans tillstånd på måndagen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.