Foto: TT

Storslagsmål i industriområde norr om Stockholm

Uppdaterad
Publicerad

Polisen larmades till ett industriområde vid Stäket norr om Stockholm. Ett slagsmål ska ha ägt rum mellan 30-40 personer, men ingen har kommit till skada.

– Ett vittne berättar att 30-40 personer samlats i ett industriområde. Ett antal av personerna är klädda i vita tröjor och ett antal i svarta tröjor, och vittnet tror att det kommer att bli bråk, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisen.

När polisen anlände till platsen var bråket överspelat. Vissa av personerna flydde platsen till fots och i olika bilar. Men polisen påträffade flera personer på plats och kunde kontrollera och identifiera ett antal av dem.

Saknade id-handlingar

– Fem personer som antas ha varit inblandade i bråket och som kontrollerades är omhändertagna enligt utlänningslagen, då de saknade id-handlingar, säger Eva Nilsson.

Enligt Expressen var slagskämparna anhängare till två fotbollslag, ett ryskt och ett svenskt.
– De har bestämt sig för att träffas just där, men om de hejar på fotboll, hockey eller baseboll vet jag inte, säger Eva Nilsson till Expressen.

Ingen gripen för misshandel

Två anmälningar om misshandel har upprättats, men ingen har gripits.

Två personer undersöktes av ambulanspersonal, men ingen behövde föras till sjukhus för vård.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer