Det var vid kvart över åtta som bussolyckan inträffade vid Velamsundsvägen i Nacka. Foto: Charlotte Alfvin/Läsarbild

Buss gled av vägen i Nacka

Uppdaterad
Publicerad

Flera trafikolyckor har inträffat i morgontrafiken. I Nacka har en buss glidit av vägen och på E4 i höjd med Upplands Väsby orsakade en krock långa köer under torsdagsmorgonen.

Bussolyckan inträffade vid kvart över åtta vid Velamsundsvägen i Nacka. Chauffören var ensam i bussen och ska oskadd ha kunnat ta sig ur bussen själv, enligt räddningstjänsten.

Flera bilar var under torsdagsmorgonen inblandade i en olycka på E4 i höjd med Upplands Väsby. Vid åttatiden var alla körfält öppna igen men det är fortfarande köer i södergående riktning.

Olyckan inträffade strax efter klockan halv sju på torsdagsmorgonen, och högra körfältet i riktning mot Stockholm stängdes av.

Räddningstjänsten har inga uppgifter om skadade personer.

Det har varit flera trafikolyckor under morgonen, framför allt i norra och nordvästra länet. På Rotebroleden krockade två personbilar men inte heller där skadades någon.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer