Arbetsplatsen kommer ligga vid Mood Stockholm, gallerian i centrala Stockholm. Foto: Volvo

Volvo storsatsar i Stockholm – 700 nya jobb

Uppdaterad
Publicerad

Volvo Cars expanderar  i Stockholm genom att investera i en tech hub i centrala Stockholm. Sammanlagt kommer 700 personer inom bland annat mjukvaruteknik och onlineförsäljning jobba i huvudstaden.

– Stockholm är en hotspot för talang inom tech och nu vill vi skapa en innovativ, kreativ och samarbetsinriktad arbetsplats som ska locka människor från hela världen. Rekryteringsprocessen pågår redan och vi söker nu  nya medarbetare som kan hjälpa oss att driva företaget framåt, skriver Hanna Fager, som är Head of Corporate Functions på Volvo Cars i ett pressmeddelande.

Huben kommer ligga vid Mood-gallerian i centrala Stockholm. Lokalerna kommer att renoveras och moderniseras senare under året och kommer även att fungera som bas för företagets övriga verksamhet i Stockholmsregionen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Volvo cars

Mer i ämnet