Begränsad framkomlighet efter trafikolycka

Uppdaterad
Publicerad

Två personbilar kolliderades i Fyrislund. Ingen ska ha fått några allvarliga fysiska skador men framkomligheten på väg 255 är begränsad.

Strax efter klockan sju larmades räddningstjänsten till länsväg 255 i Fyrislund, i Uppsala. Två personer som färdades i varsin personbil ska ha kolliderat med varandra.

– Det ska dock inte röra sig om några personskador. Vi är på plats men sopar mest upp glas, säger Jonas Fröjmark, ledningsoperatör vid Storstockholms räddningscentral.

Bilarna ska stå vid sidan av vägen, söder om Rapsgatan, men framkomligheten är ändå begränsad ett tag framöver. Enligt Trafikverket ska båda riktningarna påverkas.

– Jag vet inte hur länge vi är på plats. I nuläget inväntar vi bärgare och fram till att vi är helt klara kommer framkomligheten vara något begränsad, säger Jonas Fröjmark.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.