En bil åkte genom isen på en badplats i Rimbo. Under tisdagen arbetar Räddningstjänst med att dra upp bilen. Foto: Utryckning Uppsala

Bil åkte genom isen i Rimbo

Uppdaterad
Publicerad

En bil körde genom isen igårkväll i Rimbo. Bilen stod delvis nerkörd genom isen vid en badplats i kommunen och det är oklart vem det är som äger bilen.

Runt tiotiden under måndagskvällen fick polisen in samtal om en bil som stod delvis nerkörd genom isen på en badplats i Rimbo. Ingen person påträffades när polisen kom till platsen och vem det är som äger bilen är oklart. Dock har personer setts försöka dra upp bilen under kvällen enligt uppgifter till polisen.

Under tisdagsförmiddagen fick räddningstjänsten i uppdrag att dra upp bilen från badplatsen. Ingen ägare kunde man påträffa då heller. Arbetet med att dra upp bilen från vattnet kommer att fortsätta under tisdagen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.