Polisen har inte fått in några nya uppgifter gällande händelsen. Foto: SVT

Fortfarande ingen misstänkt

Uppdaterad
Publicerad

Den man som under onsdagseftermiddagen skottskadades i Stenhagen vill fortfarande inte medverka i utredningen. Enligt polisen kan det röra sig om en uppgörelse.

– Vi har fortfarande ingen misstänkt och målsägaren vill fortfarande inte medverka över huvud taget. Han fördes till sjukhus igår, men väl på plats ville han inte säga något om vad som hänt.  Det är svårt att utreda det här när vi har en målsägare som inte vill medverka.

Vittnesuppgifter från restaurangen har inte heller gett något nytt.

SKOTTEN I STENHAGEN

– Det har varit ett antal personer på platsen som polisen har pratat med, men det har inte heller gett något. Nu säkrar vi spår och hoppas att någon vill berätta om vad som hänt, men är det så att man inte vill berätta, då kommer vi egentligen ingenstans.

Träffad i båda benen

Enligt uppgifter till UNT ska en av kulorna ha träffat mannens knäskål. Men skadorna är något som Uppsalapolisens presstalesperson Christer Nordström inte kan bekräfta.

– Han har en träff i vardera ben, men jag har ingen uppgift om hur skadad han är. Vi har anledning att tro att det handlar om någon form av uppgörelse och att gärningsmannen har haft som mål att angripa just den 20-åriga mannen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

SKOTTEN I STENHAGEN

Mer i ämnet