Ansvariga för och användre av Studenternas – ”arenafolket”. Kolla klippet och hör hur Linda Zillén, ordförande i IK Uppsala fotboll, Christer Abrahamsson, klubbchef Sirius fotboll, Eva Sterte, vd för Sportfastigheter, Alan Dogan, ordförande för Dalkurd AB, Caroline Hoffstedt (S), kommunalråd, Mats Dafnäs, ordförande Sportfastigheter och Josefine Åhrman tippar matchen mellan Sirius och Djurgården. Foto: SVT

Så tippar ”arenafolket” premiären på nya Studenternas

Uppdaterad
Publicerad

Den lätta uppgiften: Skjuta en boll i mål från några meter och smyginviga Studentenas. Den svåra uppgiften: Tippa supermatchen mellan Sirius och regerande mästarna Djurgården – den första matchen som spelas på den färdigställda fotbollsarenan i Uppsala.

Klippet: Kolla vad ”arenafolket”, de som jobbat med att få till en modern fotbollsarena och de som nu ska använda den, tror om premiärmatchen och det kittlande mötet mellan Sirius och Djurgården.

Kolla hur nära, eller långt bort politiker, tjänstemän och fotbollsrepresentanter ligger ditt tips.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.