Eller liten och liten.
– Vattenbufflarnas kalvar är ganska stora, de kan väga mellan 50 och 60 kilo, berättar Linda Elvingson, som driver Ängsholmens gård.
Gården har haft vattenbufflar sedan 2012 och är nu uppe i ett 30-tal. Det senaste tillskottet är en tjurkalv, men har inget namn.
– Vi ger dem inte namn, för de är så svåra att skilja på – alla är svarta, säger Linda Elvingson.
Födseln beskrivs som odramatisk.
– Jag var och tittade till mamman i kalvboxen, då såg hos sur ut och det brukar vara ett tecken på att det är på gång. Nästa gång vi gick dit var kalven ute.
Mjölken blir mozzarella
Nu får kalven dia en tid, sedan ska mammans mjölk användas till tillverkningen av buffelmozzarella.
På gården finns 17 kor till som ska kalva under våren.
Vattenbufflar är inte så vanliga i Sverige, de finns på några gårdar till runt om i Sverige.
Varför trivs vattenbufflarna här?
– Klimatet är lagom, de vill inte ha för mycket värme för de kan inte svettas. När det blir varmt på sommaren så gillar de att lägga sig i ett lerbad.