”Det blir ett högt betyg”

Uppdaterad
Publicerad

Carl Edlom, nöjesredaktör på NWT, tycker att festivalen har varit bra, men att festivalledningen kunde ha bokat lite mer vågade artister.

– Det är tryggt och städat och troligtvis ganska billigt. Det finns inget Kraftwerk här som kan välta hela organisationen. Det är kanske inte spännande till max, säger Carl Edlom om artistuppställningen.

När det gäller platsen säger han att han aldrig upplevt ett mer idylliskt festivalområde.

Putte i parken 2013

– Slottsskogen i Göteborg på Way Out West är också trevligt, men där är folk packade som sillar. Här finns kapacitet för minst det dubbla. Perfekt område med lekpark, bra med scenerna, klockrent, säger Carl Edlom.

Och stämningen på området vill han heller inte klaga på.

– Jag skulle beskriva den som väldigt trevlig. Det är mycket barn, mycket familjer, alla åldrar. Inget tjaffs, ingen fylla. Jag pratade med en ordningsvakt igår, han hade inget att nämna. Det brukar alltid vara gruff på festivaler, men här har jag inte märkt av något alls, säger han.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Putte i parken 2013

Mer i ämnet