Sportarrangemangen ser inte ut som de brukar i coronatider. Vår frilansfotograf besökte Tingvalla IP när Karlstad Fotboll mötte Sollentuna.

Onsdag. Möte i division 1 norra. Men det är glest mellan publiken på läktarna.

– Några stod utanför och tittade, berättar fotograf Öyvind Lund.

En ovanlig vardag – Värmland

Första målet satte Sollentuna redan efter två minuter. Matchen slutade 1-1 efter att Oskar Alvers kvitterat i andra halvlek. För nystartade Karlstad Fotboll var det andra raka krysset. Redan på söndag är det match igen. Då borta mot Sandviken.

Tillsammans med oss på SVT Nyheter Värmland dokumenterar Öyvind ”En ovanlig vardag” där vi porträtterar hur coronakrisen påverkar värmlänningarnas vardag.