Dansstudenterna Ellen Johansson, Fanny Dahlén och Siri Persson dansade sig fram längs röda mattan. Foto: SVT

Här går SÄG-studenterna på bal

Uppdaterad
Publicerad

På tisdagen fylldes Karlstad återigen av vackra balklädda studenter när det var Sundsta- och Älvkullegymnasiets tur att gå på bal i CCC.

Vissa anlände traditionellt i fräsiga bilar, andra kom till häst och några tog – sparkcykeln. Gemensamt för alla var att förväntningarna var på topp.

Arm i arm med varsin vattenflaska i högsta hugg var Alexander Nilsson och Michelle Ljung bland de första att äntra röda mattan utanför CCC. Båda har pluggat media på Sundsta och såg fram emot kvällens fest.

– Det är jättejobbigt för jag tror jag börjar bli sjuk men jag är peppad, säger Michelle Ljung.

– Jag tar studenten för andra gången. Jag kommer från Ukraina så det här är helt annorlunda. För första gången i mitt liv känner jag mig som en kändis på röda mattan, säger Alexander Ljung bakom sina mörka solglasögon.  

”Pirrigt – men ska bli superkul”

Ellen Johansson, Fanny Dahlén och Siri Persson har gått dansinriktning på Sundsta och de dansade fram redan på röda mattan och poserade för kamerorna.

Deras uppladdning inför kvällen ägde huvudsakligen rum på hårsalongen där de tillbringade nästan fem timmar.

– Det är väldigt pirrigt och ska bli superkul, säger de tre i kör.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.