Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
– Alla har blivit påverkade, det är ingen som kommer undan det här, säger Sussi-Ann Nilsson om hur dödsolyckan påverkat samhället. Foto: Filip Jemtelius/SVT

Kroppa kyrka höll minnesstund för de två avlidna ungdomarna

Uppdaterad
Publicerad

Under tisdagskvällen hölls en minnesstund i kyrkan i Nykroppa för de två ungdomar som avled i en trafikolycka förra veckan. Kyrkans pedagog Sussi-Ann Nilsson berättar att händelsen har påverkat hela samhället.

– Alla känner ju alla på sådana här små ställen, säger hon.

De avlidna ungdomarna var en 17-årig pojke och en 16-årig flicka. De var ute och körde A-traktor när de frontalkrockade med en lastbil på väg 44 mellan Lidköping och Grästorp, händelsen inträffade under natten mot torsdagen förra veckan.

– Just det här med att få vara tillsammans och minnas tillsammans, för det här är en minnesstund för de här två unga människorna, säger kyrkoherden Jana Pollari.

Se mer från minnesstunden i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.