Bilden är från ett annat tillfälle. Foto: SVT

Man anhållen för misshandel i Forshaga

Publicerad

En del fylla och småbråk pågick under lördagsnatten. Polisen fick omhänderta ett antal berusade personer och en man från Forshaga anhölls misstänkt för två fall av misshandel.

Den unge mannen ska ha slagit en jämnårig kvinna i ansiktet. Innan polisen kom till platsen ska mannen ha lämnat platsen och slagit en annan man. Men han kunde namnges av anmälaren och blev gripen. Efter ett första förhör bestämde åklagaren att mannen ska anhållas misstänkt för två fall av misshandel.

– Ingen av de misshandlade ska ha behövt uppsöka sjukhus, säger Christina Hallin, presstalesperson vid polisen i Bergslagen.

Under natten var det även en del fylla, men enligt Christina Hallin beskrev vaktavande polis det som en vanlig lördagsnatt på vårkanten. Flera personer fick omhändertas för berusning och arresten ekade inte tom.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.