Två personer är anhållna misstänkta för mord på en man i 20-årsåldern i Hagfors. Foto: SVT

Misstänkt mord i Hagfors

Uppdaterad
Publicerad

En man i 20-årsåldern anträffades död natten till fredagen i Hagfors. Två personer, en man i 50-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern togs in till förhör och är nu anhållna misstänkta för mord. Dessutom är en kvinna i 50-årsåldern anhållen misstänkt för medhjälp till mord, säger polisens presstalesperson Stefan Wickberg.

Upprinnelsen till händelsen är oklar uppger Stefan Wickberg och polisen vill än så länge inte säga något mer om omständigheterna kring brottet än att de inblandade har känningar till varandra.

Polisens tekniker var på plats för att undersöka brottsplatsen fram till klockan 13 och enligt obekräftade uppgifter ska det misstänkta mordet har föregåtts av ett större bråk.

– Det här är ett område där det har varit mycket väsen och bråk och det är obehagligt att det har gått så långt som till ett mord, säger närboende till SVT:s reporter.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.