Ny avgång mellan Karlstad och Stockholm i vardera riktning. Foto: Arkivbild/TT

SJ byter tidtabell – utökar med en avgång mellan Karlstad och Stockholm

Uppdaterad
Publicerad

Från och med söndagen den 9 december inför SJ en ny tidtabell. Bland annat innebär det att trafiken mellan Karlstad och Stockholm utökas med en ny avgång.

Från och med söndag byter tågbolaget SJ tidtabell och det här innebär många nya avgångar. Bland annat får den populära sträckan mellan Stockholm och Göteborg nya helgavgångar. Det kommer även att gå fler tåg mellan Stockholm och Köpenhamn. Dessutom kommer nattåget norrut från Göteborg och Stockholm till både Jämtland och Norrbotten att rulla varje natt, året om.

– Fler och fler upptäcker fördelarna med tåget och väljer att resa klimatsmart. Därför utökar vi tågtrafiken för att bättre kunna möta efterfrågan, säger Tobbe Lundell, tillförordnad presschef på SJ i ett pressmeddelande.

Ny avgång

Tågtrafiken mellan Karlstad och Stockholm utökas med en avgång i vardera riktning, varje måndag-fredag kl. 07.36 och från Stockholm kl. 11.41.

Läs mer om den nya tidtabellen på SJ:s hemsida.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.