Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
I klippet berättar Mohammed Anvari om när han hörde skottlossningen i sitt bostadsområde under söndagsmorgonen. Foto: Maja Yngve/SVT

Skott mot fastighet i Karlstad – område vid Kronoparken avspärrat

Uppdaterad
Publicerad

Skottlossning har hörts på Kronoparken i Karlstad under natten mot söndag. På plats har polisen hittat skotthål i fasaden till ett flerfamiljshus och tomhylsor.

Ingen skadad person har hittats, skriver polisen på sin hemsida. Ett större område har spärrats av medan polisen jobbar med att säkra teknisk bevisning. Samtidigt hålls vittnesförhör. Inga personer har skadats.

– Vem exakt som har varit måltavla får utredningen visa. Men man har träffat fastigheten och det har varit folk i fastigheten, säger polisens vakthavande befäl Ola Olsson till TT.

Brottsrubriceringen är grovt vapenbrott och framkallande av fara för annan. Personer som har information om händelsen uppmanas höra av sig till polisen.

Hör Mohammed Anvari berätta i videon om sina känslor kring skottlossningen som boende i området.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.