Foto: TT

Söker vittnen till smitningsolycka i Karlstad

Uppdaterad
Publicerad

Polisen söker vittnen till en smitningsolycka vid centralstationen i Karlstad under fredagskvällen och de som varit nära att bli påkörda eller fått sina bilar påkörda uppmanas att kontakta polisen.

Det var vid 19-tiden på fredagskvällen som en misstänkt påverkad man i 20-årsåldern smet från en trafikolycka vid centralstationen i en silverfärgad Audi. I samband med smitningen riskerade flera personer att bli påkörda.

– Vi vet inte exakt hur olyckan har gått till, det är det vi håller på och utreder just nu, säger Susanna Bergsten, förundersökningsledare hos polisen till SVT Nyheter Värmland under lördagsförmiddagen.

Polisen söker nu vittnen till händelsen, personer som själva eller vars bilar riskerat att bli påkörda. Mannen greps kort efter smitningen och sitter nu anhållen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Vansinneskörning i Karlstad

Mer i ämnet