Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Hör föreningens ordförande Maria Mangelin svara på tre frågor om sportens och klubbens utveckling. Foto: Eric Liljestrand/SVT

Tre frågor om: Carlstad Crusaders och sportens utveckling

Publicerad

Säsongen 2024 för både damer och herrar ser ut att bli fullspäckad av matcher för både herrar och damer. Ordförande för Carlstad Crusaders, Maria Mangelin, menar på att de är ett bra exempel på hur man blivit en framgångsrik förening och som bidrar till tillväxten av sporten i landet.

Maria Mangelin ser glatt på när herrarna ropar och springer ut på planen när träningen börjar. Hon är mer än bekväm med att säga att föreningen är på en bra plats just nu.

– Det ser ljust ut. Det finns en trygghet och stabilitet i föreningen och samtidigt visar vi andra föreningar i landet hur man kan vara ett bra exempel som samtidigt ger goda resultat, säger hon.

Hör i klippet ovan vad ordförande Maria Mangelin har att säga om föreningens och sportens tillväxt i landet

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.