Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Filip Bååth fick en smärre chock när han öppnade brevlådan hemma i Lidköping. Foto: Privat

Chocken: Filip i Lidköping fick ovälkommet knark i brevlådan

Uppdaterad
Publicerad

När nyblivna Lidköpingsbon Filip Bååth öppnade brevlådan i tisdags fick han sitt livs överraskning.

Hör Filip berätta om upptäckten i klippet.

Det var när Filip Bååth kollade posten efter jobbet i tisdags han gjorde den oväntade upptäckten, vilket SLA var först att berätta om.

Han hade nyligen flyttat till Lidköping från Piteå, varifrån han eftersänt sin post. Filip tyckte att det var lite konstigt då det stod fel förnamn på kuvertet, men efternamnet och adressen stämde. Han trodde först att det var någonting han beställt och glömt bort.

– Men det var 20 gram knark som dök upp från ingenstans. Det var lite chockartat, säger han.

Förekommer att knark skickas till fel adressat

Polisen i Lidköping bekräftar att de fått in påsen men kan i nuläget inte säga vad som kommer att hända med innehållet. Enligt polisen är det inte helt ovanligt narkotika skickas till fel adressat och sen plockas upp ur brevlådan av den ursprungliga beställaren.

– Det förekommer absolut, även om jag inte kan uttala mig om vad som hänt i det här fallet, säger polisens presstalesperson i väst, Peter Adlersson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.