Inbrott i Olle Ljungströms hem

Uppdaterad
Publicerad

Efter att musikern Olle Ljungström avled i sitt hem i Gräfsnäs i början av maj har huset utsatts för inbrott, skriver Expressen.

Det var den 4 maj som Olle Ljungström hittades död i huset i Gräfsnäs utanför Alingsås. Då berättade hans vänner för SVT att han varit sjuk, och polisen misstänker inget brott bakom hans död.

Olle Ljungströms familj ska ha satt upp ett meddelande vid tomten där de uppmanat nyfikna att inte gå in. Men nu uppger Expressen att huset har haft inbrott. Olle Ljungströms vän och granne Petri Pullinen berättar för tidningen att han sett brytmärken in i gästhuset.

Olle Ljungström död

”Visste vad de skulle hämta”

– Jag gick och tittade och såg att det var ett fönster öppet. Jag och Sune (en annan av Olles grannar) gick igenom och såg vad som fattades. Det verkade som att de precis visste vad de skulle hämta. Det hade varit inbrott. Väldigt dålig stil. Det är polisanmält, säger Petri Pullinen.

Polisen i Alingsås kan inte ge någon information om inbrottet i nuläget.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Olle Ljungström död

Mer i ämnet