Knivdödad man identifierad

Uppdaterad
Publicerad

Den man som hittades knivdödad i Hjällbo i Göteborg under måndagsnatten har identifierats. Enligt uppgift ska han vara helt okänd av polisen sedan tidigare.

Mannen hittades av förbipasserande på en cykelväg i Hjällbo under natten mot måndag och har nu identifierats av polisen. Vilket Göteborgs-Posten var först med att berätta.

Knackar dörr i området

Polisen vill i nuläget inte uppge varifrån mannen kommer.

Knivvåldet

– Utredningen är i ett inledningsskede och vi knackar dörr i bostadsområdet i närheten av där mannen hittades. Vi kommer nog att förhöra uppemot ett hundratal personer, säger Anders Jonasson, spaningsledare vid polisens utredningssektion, till SVT Nyheter Väst.

Kring midnatt

Enligt honom är den dödade mannen i 40-års åldern och anhöriga har underrättats.

– Vi har i nuläget ingen misstänkt för mordet. Vi är tacksamma om folk som befunnit sig i närheten av Hjällbo centrum och det första bostadshuset på Sandspåret. Tidpunkten är kring midnatt, natten mot måndag, säger han.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Knivvåldet

Mer i ämnet