Två häktade efter knivskärning i Billingsfors

Uppdaterad
Publicerad

Två män i 20-årsåldern har häktats av Vänersborgs tingsrätt. Båda männen misstänks på sannolika skäl för försök till mord under tisdagskvällen i Billingsfors. Ena förhandlingen hölls under fredagseftermiddagen, medan den andra fick avbrytas och flyttas till lördagseftermiddagen.

Under tisdagskvällen blev tre personer knivskurna på en adress i Billingsfors. Två personer anhölls senare under kvällen misstänkta för mordförsök på de tre personerna. Ytterligare en man i samma ålder är begärd häktad. Enligt Sveriges Radio Väst fick den häktningen avbrytas på grund av tekniska problem och den återupptas på lördagen.

I ett mejl till SVT skriver ena misstänktes advokat att hennes klient nekar till brott.

Den andra mannen förnekar gärningen.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Polis och ambulans larmades strax innan klockan 19 till en bostad i Billingsfors. Brottsplatsen är nu avspärrad och tekniker är beställda. Foto: Elin Johansson/SVT

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.