Håkan äntrar Ulleviscenen inte mindre än tre kvällar under sommaren 2020. Foto: TT

Beskedet: Det blir en tredje Håkankonsert

Publicerad

Trycket på biljetter var så hårt att det nu även blir en tredje konsert med Håkan Hellström. Det meddelar konsertarrangören FKP Scorpio. Konserten blir den 28 augusti.

Att folk vill se Håkan Hellström nästa sommar råder det ingen tvekan om. Den första konserten såldes slut på bara några minuter. Då kom beskedet att en extrakonsert sätts in. Även den sålde slut, och under fredagen meddelade evenemangföretaget Ticketmaster att samtal förs med arrangören för att se om det går att ordna en tredje konsert.

Detta på grund av ”det ihållande höga trycket” – och efter att mängder av arga kunder hört av sig till Ticketmaster efter att ha blivit avbrutna mitt i sina biljettköp på grund av tekniska problem. 

– Vi beklagar självklart det inträffade men kan bekräfta att det nu fungerar som normalt och att arrangören ser över möjligheten att få till en tredje konsert, skrev Cecilia Nilsson, kommunikationsansvarig på Ticketmaster, vid lunchtid.

Vid 15-tiden kom så beskedet att det blir en tredje konsert.

Många köade för biljetter på fredagmorgonen – en av dem var Jeanette Fernandes. Hör henne i klippet nedan.

Webbläsaren stöds inte

SVT stödjer inte uppspelning i din webbläsare. Vi rekommenderar därför att du byter till en annan webbläsare.
Här köar Jeanette i timmar för Håkan-biljetter Foto: SVT

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Håkan Hellström

Mer i ämnet