Foto: Claudio Bresciani/TT

Storbråk i bostad i Mölndal – man död

Uppdaterad
Publicerad

En man i 65-årsåldern dog efter att ett storbråk brutit ut i en bostad i Mölndal med mycket folk inblandade. En man i 40-årsåldern är anhållen misstänkt för mord. Han är dessutom misstänkt för ett mordförsök på en kvinna i 35-årsåldern.

På tisdagsmorgonen larmades polisen till en bostad i Mölndal. Väl på plats möts de av ett tiotal människor i huset och en man ska ha legat skadad på golvet.

– Det finns en del språkförbistringar som gör att vi inte har fått en klar bild över vad som har hänt än, sa Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen.

Flera gripna

Ambulanshelikopter och ambulans tillkallades till platsen. Två personer greps men en av dem är inte längre misstänkt för brott.

På eftermiddagen meddelade polisen att en man 65-årsåldern, som är utländsk medborgare, avlidit till följd av sina skador.

Området har delvis spärrats av och tekniker har beställts för en brottsplatsundersökning.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.