Foto: SVT

Björklövens lagkapten Fredric Andersson hoppfull inför seriestarten

Uppdaterad
Publicerad

För att lyckas ta Björklöven till topplaceringar har arbetet fram till säsongstarten handlat mycket om att skapa en trygghet i laget och en grund att stå på. Sportchefen upplever att stämningen i laget är riktigt bra.

– Den är fantastisk bra, men det säger alla vid den här tidpunkten. Därför ska det bli kul att börja med tävlingsmatcherna så det kommer in lite riktig nerv. Då får man också se vad laget är gjort av, säger Kenttä.

Även spelarna har längtat efter säsongspremiären och lagkaptenen tror på en bra säsong. 

– Min känsla är att det kommer gå bra. Det har känts bra hela försäsongen och vi har haft en del bra matcher där vårt spel suttit rätt fint. Sen har vi också fått prova på att lira mot många av dem som är de så kallade toppgängen på papperet: Modo, Timrå och Mora och det har väl känts rätt så bra, säger Fredric Andersson, lagkapten Björklöven.

Hör lagkaptenens tankar inför premiären i klippet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.