Foto: SVT

Man misshandlad av tre män på fest i campingstuga i Umeå

Uppdaterad
Publicerad

En man blev under natten misshandlad av tre män på campingen, First camp i Umeå. Den misshandlade mannen fick föras till sjukhus med ambulans.

Vid 03.40 natten mot fredag misshandlades en man i 25-årsåldern av tre andra män på en camping i Umeå.

– Det var under en fest i en stuga på Nydala som det uppstod meningsskiljaktigheter och bråk, säger Magnus Forsgren, inspektör på polisen i Umeå.

De tre männen som alla är i 30-årsåldern kunde gripas av polisen, men en av männen gör motstånd mot patrullen och misstänks även för våldsamt motstånd. Inga tillhyggen ska enligt polisens uppgifter ha använts under misshandeln.

– Vi har anhållit en av personerna eftersom han har kunnat höras, men de andra två som är misstänkta har vi ännu inte hållit förhör med utan det kommer vi göra under dagen, säger Magnus Forsgren, inspektör på polisen i Umeå.

Brottet rubriceras av polisen som grov misshandel med anledning av att det var tre personer. Offret fördes till Norrlands universitetssjukhus men kunde innan dess höras av polisen.

Under dagen kommer fler förhör att höras med de inblandade.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.